Selecteer een pagina

Doe ook mee en 

FIX JEZELF

Heb je onze podcast geluisterd en wil je ook iets uitproberen? Hieronder onze  aanbiedingen. 

Wil je zelf mee doen in de podcast Fix Jezelf, neem contact met ons op.

Aanbiedingen

Fix Jezelf

06 Fix Jezelf met woedekracht - Fix Jezelf De Podcast

Aflevering 6

Cursus woedekracht

Gitte Briffa geeft de cursus Woedekracht. Ze laat je kennis maken met alle emoties en meer bepaald met je woede. Boosheid kent veel taboe, maar is ontzettend belangrijk. De energie en informatie in deze emotie helpt ons adequaat om te gaan met onze situatie. Als je deze energie weet te kanaliseren dan ben je assertief, charismatisch, geloofwaardig, begrensd en rechtvaardig.

Met allerlei technieken zoals lichaamswerk, Deep Democracy, Sacred Theater, Inquiry, Radical Honesty, Check-in, meditatie en emotieregulatie gaan we woede laten stromen op een toffe manier, waardoor het jou helpt in je zelfrespect en assertiviteit en anderen hun grenzen waarborgt.

Op dinsdag 16 mei start de cursus Woedekracht. Klik hier voor meer info

 

 

09 Fix Jezelf met bandstemmen - Fix Jezelf De Podcast<br />

Aflevering 9

Sessie bandstemmen

Bandstemmen zijn stemmen die worden opgepikt op een geluidsopname en die worden toegeschreven aan overledenen of bovennatuurlijke wezens zoals geesten, engelen of demonen. Het fenomeen van bandstemmen wordt ook wel Electronic Voice Phenomenon (EVP) genoemd. Het idee bij het opnemen van bandstemmen is dat entiteiten het aangeboden geluid kunnen omvormen naar een voor de bandstemopnemer herkenbare taal.

Rosita en Angele zijn nieuwsgierig, hoe werkt dit en wat heb je er aan? We gaan op onderzoek uit bij Frans Schmidt Gieskens uit Delft. Hij is de expert in Nederland over bandstemmen.

Klik hier voor meer informatie over Frans

 

 

 

Fix Jezelf De Podcast Rosita Belkadi Angele Bakker

Verder luisteren? 

FIX

JEZELF

DE

PODCAST

We doen vaak precies het tegenovergestelde van wat ons gelukkig maakt. Wij onderzoeken wat echt helpt.

Follow